23
Mayıs
2024
Perşembe
NİLÜFER - BURSA

Hasanağa yatırımcıları bekliyor

Nilüfer İlçesi’ne bağlı Hasanağa Belediyesi, sanayicileri beldeye yatırım yapmaya davet etti.

Bütün iş adamlarını bölgedeki organize sanayi bölgesine yatırım yapmaya beklediklerini ifade eden Hasanağa Belediye Başkanı İbrahim Sincanlı, arazinin üçte ikisinin boş olduğunu belirtti.

Görükle Holiday-Inn Otel’de iş adamlarına yemek veren Sincanlı, Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) 1600 konutluk Bursa’daki ilk projesinin Hasanağa’da yapıldığını hatırlattı. Beldedeki OSB’de 37 fabrika olduğunu kaydeden Sincanlı, "Planlı bölge olduğu için yatırım çok fazla. Bölgemiz, pilot sanayi bölgesine göre çok ucuz. Sanayicilerimizi ve belediye meclis üyelerimizi bir birleriyle tanıştırmak, belediye yönetimi ile sanayiciyi arasında köprü kurmak için toplandık. Bölgemizdeki sanayicilerimiz de umarım bu toplantı vesilesiyle bir birleriyle tanışma imkanı bulurlar" dedi.

Toplantıda konuşan Bursa Valisi Oğuz Kağan Köksal, "Sanayici, bir yörenin gelişmesi için vardır ve o yöreye katkı sağlar. Belediyeci de sanayiciye destek verir. Her ikisi de bir birine destek oldukları zaman o bölge gelişir. Bu tür yemekler dayanışmanın vesilesidir. Belli bir süre sonra sanayici, bulunduğu bölgeye nasıl yatırım yapabileceğini düşünmeye başlar. Bu düşünme safhasından sonra yatırım gerçekleşir. Bu toplantının meyveleri de inşallah yakında alınır" diye konuştu.

Yemeğe çok sayıda iş adamı ve belediye meclis üyesi katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2005 Salı 14:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?