18
Mayıs
2024
Cumartesi
NİLÜFER - BURSA

İşleri hızlandıran belediye personeli ödüllendirildi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kalite yönetim sistemi çerçevesinde, belediye bünyesinde verimi artırmak maksadıyla değişik konularda alternatif sistemler geliştiren belediye personelini sertifika ile ödüllendirdi.

Sertifika töreni Nilüfer Belediyesi Alaaddinbey Hizmet Birimleri Merkezi’nde yapıldı. Belediye bünyesinde kalite yönetim sistemi uygulamaları çerçevesinde sürdürülen çalışmalarda işleyişi hızlandırıp, işleri kolaylaştırmak için birçok konuda, çeşitli tekliflerde bulunan personel, sertifikalarını Başkan Mustafa Bozbey’den aldı. Fikirleri için belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Bozbey, "Çalışanlarımızın bakış açıları bizim için çok önemlidir" diye konuştu.

Nilüfer Belediyesi, personelin pek çok konuda yaptığı öneriler çerçevesinde sık sık yeni uygulamaları hayata geçiriliyor. Belediye çalışanlarının teklifleri ve bunlara bağlı olarak başlatılan uygulamalar, belediye içindeki işleyişin iyileştirilmesi, kurumsal verimin arttırılması, vatandaşın işini kolaylaştırıcı konularda gerçekleşiyor. Değerlendirilen teklifler sertifika ile ödüllendirilerek, fikir sahibi onure ediliyor. Nilüfer Belediyesi’nin her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği törenle çalışanların motivasyonu hedefleniyor.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 12:20:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?