18
Mayıs
2024
Cumartesi
NİLÜFER - BURSA

İşsizlere belediyeden destek

Nilüfer Belediyesi, insan kaynakları projesini hayata geçirerek, işsizlere iş bulacak. Konak Kültür Evi’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, işsizliğin ciddi bir mesele olduğu günümüzde, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak için kolları sıvadıklarını söyledi.

Sosyal sorumluluk ilkesinin bir gereği olarak gündeme getirilen proje ile Nilüfer’de iş arayan vatandaşlar ile iş verenleri hızlı bir şekilde buluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Bozbey, "Belediye bünyesinde oluşturulan insan kaynakları birimi, bundan böyle iş arayan vatandaşların yapacakları başvurular ile işverenlerin taleplerini değerlendirecek. Nilüfer’de iş arayanla, işvereni buluşturacağız. Uygulama sayesinde Nilüfer’de yaşayan ve iş edinmek için belediyeye başvuran kişiler bilgi, beceri ve eğitimleri istikametinde doğru işlere yönlendirerek, eleman ihtiyacı olan işveren de emek ve zaman kaybına uğramadan aradığı elemana ulaşacak" dedi.

İş arayan veya işverenlerin şahsen veya insankaynaklari@nilufer.bel.tr internet adresiyle ya da 451 88 34 numaralı faks aracılığıyla belediyeye ulaşabilecekleri öğrenildi. Başvurulardan hiçbir ücret alınmayacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2005 Perşembe 14:40:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?