2
Haziran
2024
Pazar
NİLÜFER - BURSA

Kent Konseyi Başkanı seçildi

Nilüfer Belediyesi Kent Konseyi’nin başına Gürhan Akdoğan getirildi.

Beşevler Konak Kültür Merkezi’nde yapılan konsey toplantısına, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bir çok sivil toplum teşkilatının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Bir konuşma yapan Başkan Mustafa Bozbey, hükümeti kent konseyleri düzenlemesinden dolayı kutlayarak, "Eski kent konseylerinin kanuni bir zemini yoktu. 5270 sayılı kanunla kent konseyleri yasal bir zemine oturdu. Hükümete bu düzenlenen dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kent konseylerinin bir şehir için çok önemli olduğuna işaret eden Bozbey, konseye herkesin katılması gerektiğini ifade ederek, "Kent konseyi, şehirlerin meselelerinin çözümü için çok önemli bir unsurdur. Konsey üyeleri gerekirse Belediye Meclisin’e katılarak, Nilüfer’in meselelerini dile getirecek. Kent konseyi, Nilüfer’in su, elektrik, tarım, eğitim meselelerine çare üretecek" diye konuştu.

Yapılan seçimler sonucu Kent Konseyi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Gürhan Akdoğan getirilirken, eski Başkan Yaşar Poyraz da başkan yardımcılığı görevini üstlendi. Yeni başkan Akdoğan, hedeflerinin daha güzel bir Nilüfer oluşturmak olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 18:20:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?