26
Mayıs
2024
Pazar
NİLÜFER - BURSA

Maydaer'den 'Işıl ışıl Nilüfer' sözü

AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, ziyaret ettiği Balat ve Ahmet Yesevi mahallelerinde bayanların tezahuratlarıyla karşılandı.

Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı ışıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, partililerle birlikte Balat ve Ahmet Yesevi mahallelerini ziyaret etti. Ellerinde Maydaer'in afişlerini taşıyan bayanlar, sık sık 'Nilüfer seninle gurur duyuyor' diye tezahurat yaparak destek sözü verdi.

Büyük bir ilgiyle karşılanan Maydaer, genç kızlara tek tek sarılarak sıkıntılarını da dinledi. Daha sonra esnafı ziyaret eden Maydaer, kıraathanelere de girerek vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Mahalle sakinlerine seslenen Maydaer, göreve geldikten sonra yapacağı ilk işin kıyıda kalmış mahallelere gerçek hizmeti getirmek olacağını belirtti.

Hizmet vermeye Balat ve Ahmet Yesevi'den başlayacağının sözünü de veren Maydaer, "Burada oturanlar bu hizmeti çoktan hak ettiler. Nilüfer'e şunları yaptık demek kolay. Ama insanlarımızın öncelikle yol ve ulaşım ihtiyacını gidermemiz gerekir. Artık Balat'ı AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmamız lazım. İnsanca yaşamaya hakkımız var. Ben bunun sözünü rahatlıkla veriyorum. Kapım her zaman herkese açık olacak" dedi.

Başkan adayı Maydaer, kıraathane çıkışında da mahalle halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 13:57:48
Güncelleme :4 Şubat 2009 Çarşamba 14:03:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Sergin Bozboğa IP: 88.240.111.xxx Tarih : 18.02.2009 16:41:28

Işıl hanımefendiyi görüp, dinleyince diyorsunuz ki gerçekten böyle bir başkana ihtiyacı var Nilüfer'in. Mevcut başkanımız sayın Bozbey'in yaptıklarına teşekkür ederiz ama Nilüfer'in daha fazlasına ihtiyacı var. Bu ihtiyacı Maydaer'in karşılayabileceğini düşünüyorum.