17
Mayıs
2024
Cuma
NİLÜFER - BURSA

Nilüfer 'Teksas'a döndü

Nilüfer İlçesi’nde artan kapkaç olaylarına bir yenisi daha eklendi. Dün gece bir bayanın çantasını alan kapkaççı kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 17.55 sıralarında Beşevler Caddesi Yıldırım Market önünde yürüyen Tuğba Hatice H. (23), omzundaki çantasını kaptırdı. İçerisinde 45 milyon lira para, bankamatik kartı, sürücü belgesi bulunan çantayı alan kapkaççı kayıplara karıştı. Polis, olay yerindeki vatandaşlardan eşkal almaya çalışırken, şüphelinin yakalanmasına çalışıyor. Konak Mahallesi üzerindeki özel bir firmada sekreterlik yapan genç kız, olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı.

Bilindiği gibi Beşevler Mahallesi’nde hırsızlık için girdikleri evdeki bir bayanın ırzına geçtikleri iddiasıyla tutuklanan 2 kişinin ardından, 5 gün önce de Ataevler Mahallesi’nde bir kapkaççı, ırzına geçmek istediği bayanın çantasını alarak kaçmış, bir sonraki gece de kapkaççıların yeni mağduru bir öğretmen olmuştu. İzmir yolu üzerinde evine gitmeye çalışan öğretmenin, içinde 100 milyon lirası, kimlik ve banka kartı bulunun çantasını alın kapkaççı kayıplara karışmıştı.
Polis, çizilen robot resimlerle aramalarını sürdürüyor. Fakat kapkaç olaylarının sürekli artması, suç oranlarındaki düşüklüğüyle dikkat çeken Nilüfer’in huzurunu kaçırdı.

Bursa
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2004 Salı 15:08:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?