19
Mayıs
2024
Pazar
NİLÜFER - BURSA

Nilüfer'de aile içi şiddet

Bursa’nın merkez Nilüfer İlçesi’nde, okuldan geç geldiği gerekçesiyle kıza işkence yaptığı iddiasıyla aranan baba, henüz bulunamazken, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kız yurduna teslim edilen genç kızın, yaşadığı şoku üzerinden atamadığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla gezmeye gittiği için okuldan eve geç geldiği gerekçesiyle Fatih Lisesi öğrencisi kızı Duygu A’yı (15) saçlarından sürekledikten sonra, hortumla dövdüğü ve saçlarını jiletle kazıyarak, el ve ayaklarına elektrik verdiği öne sürülen İsrafil A.’nın yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, İsrafil A’nın kendilerini arayarak teslim olacağını söylediğini, buna rağmen arama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söylediler.

Öte yandan, kendisinden 5 yaş büyük olan üvey annesi Esra A. ile birlikte Nilüfer Polis Merkezi’ne giderek şikayette bulunan ve daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Saniye Rıza Kız Yetiştirme Yurdu’na teslim edilen Duygu A.’nın hala olayın şokunu yaşadığı bildirildi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şaban Kander, yaptığı açıklamada, sağlık raporları gelene kadar Duygu A.’yı misafir edeceklerini belirterek, ’’Hala üzerindeki soku atlatabilmiş değil. Baba dövdüğüne, annesi de olmadığına göre sanırım koruma altına almamız gerekecek. Kendisine elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz’’ dedi.

nilifer
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2004 Pazartesi 15:54:00
Güncelleme :8 Kasım 2004 Pazartesi 17:51:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?