22
Mayıs
2024
Çarşamba
NİLÜFER - BURSA

Nilüfer'de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından sürdürülen alt yapı çalışmaları sebebiyle Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinde su kesintisi yapılacağı bildirildi. 

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (BUSKİ) yapılan açıklamada, Osmangazi İlçesi, Bağlarbaşı Mahallesi, Nenhatun Caddesi'ndeki kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Bu arada Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki pis su ve yağmur suyu çalışmaları nedeniyle 19 Şubat Pazartesi ile 19 Mart Pazartesi tarihleri arasında Nenehatun Caddesi, Batman Sokak kesişimi ile Kutlubey Caddesi arasında kalan bölgede zaman zaman zorunlu olarak su kesintisi yapılacağı kaydedildi. 

Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki aralıklarla yapılacak su kesintisinden, Burç Sokak, Baş Sokak, Bindallı Sokak, Büyükada Sokak, Tan Sokak, Bey Sokak, Betül Sokak, Bölüntü Sokak, Gazi Sokak, Bulvar Sokak, Bahçesaray Sokak, Bayram Sokak Nene Hatun Sokak Caddesi ile Batman Sokak'ın etkileneceği bildirildi.

Nilüfer İlçesi’nde de İhsaniye Mahallesi Bayır Sokak, Hayat Sokak, Turan Sokak, Esen Sokak, Kıbrıs Sokak ve Fatih Caddesi’nin bir bölümünde 19 Şubat Pazartesi ve 20 Şubat Salı günleri 08.00 ila 19.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2007 Cumartesi 15:57:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?