26
Mayıs
2024
Pazar
NİLÜFER - BURSA

Örnek projeye federasyondan destek

ÖRNEK PROJEYE HENTBOL FEDERASYONU'NDAN DESTEK

Hentbol Federasyonu tarafından örnek proje olarak gösterilen Nilüfer Belediyesi Küçük Erkekler Hentbol Ligi’nde mücadele eden 11 ilköğretim okulu öğrencisine spor malzemesi hediye edildi.

Nilüfer Belediyesi’nin genç sporcuları profesyonel liglere hazırlamak için gerçekleştirdiği Nilüfer Belediyesi Küçük Erkekler Hentbol Ligi’ne Türkiye Hentbol Federasyonu’ndan da destek geldi. Türkiye’de yılın örnek projesi seçilen Nilüfer Belediyesi Küçük Erkekler Hentbol Ligi’nde 11 takım 178 sporcu yer alıyor. Türkiye Hentbol Federasyonu Nilüfer Belediyesi Küçük Erkekler Hentbol Ligi’nde mücadele edecek 11 takımın sporcusuna ayakkabı, şort, tişört, eşofman ve çantadan oluşan spor malzemesi hediye etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, maksatlarının genç sporcuları profesyonel spor hayatına hazırlamak olduğunu belirtti.

Küçük Erkekler Hentbol Ligi’nin çocuklar arasında iletişimi ve dostluğu artıracağına inandığını söyleyen Bozbey, “Gelecek, kültür-sanat ve sporda iyi eğitim almış yetenekli çocuklarımızın ellerinde. Bu hedef doğrultusunda 11 yıldır çocuklarımıza hak ettikleri en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Benim gençlerden tek isteğim, hem sporda, hem de derslerinde çok başarılı olmalarıdır” dedi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Tarık Cengiz, böylesi önemli bir projeye imza atan Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Hentbol sporunun Bursa’da bu kadar çok sevilmesi ve yayılmasında Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediyespor çatısı altında hizmet veren hocalarımızın katkısı çok büyük. Keşke her ilde böyle ligler düzenleyen belediyelerimiz olsa. Türk hentbolu ve Türk sporunun en çok ihtiyacı olan şey alt yapıdan yetenekli gençleri kazanmak. Türkiye Hentbol Federasyonu olarak Nilüfer Belediyesi Küçük Erkekler Hentbol Ligi’nde mücadele edecek tüm sporcularımıza şimdiden başarılar dilerim” dedi.

Konuşmaların ardından Abdurrahman Vardar İlköğretim Okulu ile Özel Meltem İlköğretim okulları arasında gösteri maçı yapıldı.

ÖRNEK PROJEYE HENTBOL FEDERASYONU'NDAN DESTEK
ÖRNEK PROJEYE HENTBOL FEDERASYONU'NDAN DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 12:37:04
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 15:20:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?