2
Haziran
2024
Pazar
NİLÜFER - BURSA

Sağlık fuarında bedava muayene

Nilüfer'de Sağlık Fuarı açıldı. Nilüfer Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı tarafından açılan Sağlık Fuarı’nda, 25 Haziran tarihine kadar vatandaşlara ücretsiz muayene hizmeti verilecek.

Fethiye Halk Sağlığı Eğitim ve Araştırma Merkezi’ndeki fuarın açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye olarak hizmet önceliklerinin sağlık yönünde olduğunu ifade ederek, fuarı herkesin ziyaret ederek ücretsiz muayene olmasını istedi. Bozbey, "Sağlık Fuarı 3 yılda 6 bin insana hizmet verdi. Bu fuar özellikle maddi durumu yetersiz olan insanlar için erken teşhis açısından çok önemli bir fırsattır. Lütfen siz de ulaşabildiğiniz insanları bu fuara davet edin" dedi.

Bozbey, fuarda vatandaşların hasta hakları konusunda da danışmanlık hizmeti alabileceklerinin altını çizdi. Fuarı ziyaret edenlere yüksek tansiyon, şişmanlık, kolesterol, şeker hastalığı gibi en yaygın sağlık meseleleri hakkında bilgi verileceği, ayrıca bu kişilerin ücretsiz muayene edilecekleri bildirildi. Bozbey de kilosunu kontrol ettirip tansiyonunu ölçtürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2005 Perşembe 14:16:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?