18
Mayıs
2024
Cumartesi
NİLÜFER - BURSA

Spor Şenliği sona erdi

KAZANAN DOSTLUK OLDU

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Uluslararası Spor Şenliği çerçevesinde yapılan basketbol, hentbol ve voleybol turnuvalarında dereceye giren sporcular törenle ödüllerini aldı.

Ödül töreninde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şenlikte kazananın dostluk olduğunu belirtirken, yabancı konukları evlerinde ağırlayarak Türk misafirperverliğini en iyi şekilde gösteren Nilüferlilere teşekkür etti. Bozbey, bu yıl şenliğe 9 bin 800 öğrencinin katılmasından sevinç duyduğunu ifade etti. Başkan Bozbey daha sonra dereceye giren ekip ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Basketbolda birinciliği Nilüfer Belediyespor Kulübü, ikinciliği Romanya Traiditza Belediyesi, üçüncülüğü Bulgaristan Ardino Belediyesi aldı. Voleybolda birincilik Nilüfer Belediyespor Kulübü, ikincilik Bulgaristan Borino Belediyesi, üçüncülük Nilüfer Belediyespor B Takımı’nın oldu. Hentbolda ise birinciliği Nilüfer Belediyespor, ikinciliği Romanya Braila Belediyesi, üçüncülüğü de Macaristan Balaton Belediyesi aldı.

KAZANAN DOSTLUK OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2010 Cumartesi 12:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?