19
Mayıs
2024
Pazar
NİLÜFER - BURSA

Üniversite-belediye iş birliği

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi’ne yaptığı ziyaretler kapsamında Rektör Prof. Dr. Mete Cengiz’den sonra rektör yardımcıları ve fakülte dekanlarını da ziyaret ederek, önümüzdeki dönemde üniversite-belediye arasında neler yapılabileceğini görüştü.

29 Mart seçimlerinin ardından Nilüfer’e bağlanacak olan Görükle’de ihtiyaç duyulan hizmetler konusunda da fikir alan Başkan Bozbey, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Esvet Açıkgöz, Prof. Dr. Eray Alper, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sedat Ülkü, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Behaettin Çetin, U.Ü. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sadık Kılıçturgay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halis Ertürk, Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Mustafa Oğan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Altun ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Naci Cangül’ü ziyaret etti.

Bugüne kadar Nilüfer Belediyesi ile Uludağ Üniversitesi’nin sağlık, kültür-sanat ve spor gibi pek çok alanda örnek bir iş birliği içinde olduğunu, bu uyumlu çalışmanın çok verimli sonuçlar ortaya çıkardığını ifade eden Bozbey, “Nilüfer Belediyesi sınırlarına giren Uludağ Üniversitesi’yle 29 Mart seçimlerinin ardından çok daha güzel projeler gerçekleştireceğimizden şüphem yok. Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin gelişimi için pek çok proje hazırlıyoruz” dedi.

Üniversite-yerel yönetim iş birliğinin gerekliliğini vurgulayan rektör yardımcıları ve dekanlar ise, bugüne kadar süregelen ortak projelerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Mustafa Bozbey’e başarılar dilediler.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 14:14:14
Güncelleme :26 Şubat 2009 Perşembe 14:19:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?