28
Mayıs
2024
Salı
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

407 eve 8359 talip

Yıldırım Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla Yiğitler Mahallesi'nde yapımına başlanan ve 1 yıl içinde teslim edilecek olan toplu konutlara başvurular sona erdi.
Hızlı kentleşme ve çarpık yapılaşma eğilimini asgariye indirmek için harekete geçen Yıldırım Belediyesi, projelerini birer birer hayata geçiriyor. Dar ve orta gelirli vatandaşların nitelikli konut ihtiyacını gidermek için çalışmalara başlayan Yıldırım Belediyesi'nin, Yiğitler Mahallesi'nde başlatılan toplu konutlarına, Yıldırımlılar büyük ilgi gösterdi. 407 talihliden biri olabilmek için büyük umutlarla başvuruda bulunan 8 bin 359 vatandaş, 10 Nisan Pazartesi günü saat 10.30'da noter huzurunda Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek kura çekimine katılacak.
Yiğitler, Akçağlayan toplu konutlarının yanı sıra Yıldırım İlçesi'nde başka yerlerde de toplu konut yapımı gerçekleştireceklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Keskin, "Amacımız, Yıldırım'ı daha güzel ve modern bir konuma getirmek. Konut hamlemiz, Yıldırım ile sınırlı kalmayacaktır. Yıldırımlılar'a yeni konut alanları ile de sürprizlerimiz olacak. 10 Nisan günü gerçekleştireceğimiz kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecektir. Kurada çıkan herkes 1 yıl gibi kısa bir süre içinde evlerine yerleşebilecek. Yıldırımlılar'a böyle bir imkan sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2006 Cuma 22:43:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?