18
Mayıs
2024
Cumartesi
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Altepe muhtarları dinledi

ALTEPE YILDIRIMLI MUHTARLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, katılımcı yönetim anlayışı kapsamında Yıldırımlı mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Başkan Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin son 14 ayda hayata geçirdiği projeleri anlatmak ve mahallelerde yaşanan meseleleri dinlemek için Yıldırım ilçesi sınırlarındaki mahalle muhtarlarıyla bir toplantı düzenledi. Dobruca Tesisleri'nde düzenlenen toplantıya, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, AK Parti İl Başkanı Nagip Vardar, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Seyfettin Avşar, Genel Sekreter Yardımcıları Bayram Vardar, Necmettin Şenocak ve Mustafa Altın, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener, Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil ile Yıldırım ilçesi sınırlarındaki mahalle muhtarları katıldı.

Altepe, başta 7 merkez ilçe olmak üzere Bursa'yı bütünüyle ele aldıklarını söyledi. Kente göçle gelen vatandaşların büyük bölümünün Yıldırım'a yerleşmesi sebebiyle özellikle bu bölgede beklentilerin çok fazla olduğunu hatırlatan Altepe, "Arabayatağı Mahallesi'nin sorunları çözüme kavuşmadan Bursa'nın sorunları çözülemez. Bu nedenle 'Sadece ana arterler Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda Hacivat Mahallesi'nin sorunları bizi ilgilendirmez' diyemeyiz. Bu anlayışla kentin her köşesinde çalışmalarımız sürüyor. Özellikle Yıldırım ilçesinde tarihi mirasın ayağa kaldırılması çalışmaları kapsamında Dökümhane Hamamı ve İncirli Hamamı ile ilgili restorasyon çalışmalarını başlattık. Bunun yanında özellikle ulaşımla ilgili büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Bu dönem programda olmamasına rağmen, Bursaray Kestel hattı ile ilgili çalışmalarımızı da hızla sürdürüyoruz. Kısa bir zaman içinde kent merkeziyle birlikte Yıldırım'ın da çehresinin değiştiğini hep birlikte göreceğiz" diye konuştu.

Altepe, tüm muhtarların mahallelerinde yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı.

Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener, Büyükşehir Belediyesi'nin Bursa genelinde önemli hizmetleri hayata geçirdiğini belirterek, Yıldırım'a gösterdikleri ilgi sebebiyle de Altepe ve ekibine teşekkür etti.

ALTEPE YILDIRIMLI MUHTARLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ
ALTEPE YILDIRIMLI MUHTARLARIN SIKINTILARINI DİNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2010 Perşembe 15:16:03
Güncelleme :1 Temmuz 2010 Perşembe 15:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?