23
Mayıs
2024
Perşembe
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Belediyeden 'yıldırım' hizmet

Bursa’da 3 gündür kenti teslim alan kar yağışı öncesinde önlem alan Yıldırım Belediyesi, genişlettiği çağdaş makine parkıyla olumsuz hava koşullarını vatandaşlara hissettirmedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, çağdaş bir kent olmanın yolunun tüm hava koşullarında vatandaşlarının güvenliği ve huzurunu sağlamaktan geçtiğini belirterek, "Yıldırım Belediyesi olarak yurt genelinde hakim olan ve hayatı felç eden hava koşullarını problemsiz bir şekilde atlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Keskin, "Daha önceki yıllarda ilkel koşullarda gerçekleştirilen karla mücadele, bu yıl hizmete sokulan tuz serpme makinesi ile çağdaş bir görünüm kazandı. Birer metre aralıklarla tuz serpme işlemi yapabilen hidrolik sistemli tuz serpme makinesinde sadece araç sürücüsü ile yapılan karla mücadele, daha önceleri damperli kamyonda en az 3 işçi ile gerçekleştirilebiliyordu" diye konuştu.

Keskin, Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi ve makine parkının çağın gereklerine göre geliştirilerek Yıldırımlılar’a her anlamda hak ettikleri hizmeti vermeye devam edeceğini de sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2005 Çarşamba 17:13:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?