17
Mayıs
2024
Cuma
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Bunlar geleceğin Şampiyonları

Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü’nün, geleceğin sporcularını yetiştirmek için okullarda tarama yaparak, bireysel yeteneği olan gençlere sahip çıkacağı bildirildi.Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü Müdürü Süleyman Şahin, okul taramasında özellikle ailelerinin maddi imkanı olmadığından dolayı spor yapamayan çocukları belirleyerek, bunları Türk sporuna kazandıracaklarını söyledi.

Şahin, 3 bin öğrenciyi bire bir deneyerek, bireysel kabiliyetlerini ortaya çıkaracaklarını belirterek, "Belirleyeceğimiz öğrencilere ilk olarak temel eğitim vereceğiz. Ardından yeteneklerine göre branşlara yönlendireceğiz. Bu sporcuları birer yıldız oluncaya kadar bakacağız. Sağlığından spor yapma imkanına kadar her ihtiyacını karşılayacağız. Bu çalışmayla hem gençlerin kötü alışkanlıklardan kurtarmayı hem de geleceğin olimpiyat şampiyonlarını yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Şahin, Yıldırım Belediyesi Jimnastik Spor Kulübü’nde 7’den 70’e ekonomik durumu iyi olmayanlara spor yapma imkanı sağladıklarına da değinerek, bu hedef doğrultusunda Bursa halkına hizmet etmeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

yıldırım
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2004 Cuma 12:55:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?