17
Mayıs
2024
Cuma
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Bursa: yıldırım'da eski muhtarın sır ölümü

Cinayet, cumartesi sabahı doğa parkının 4. kısmını sulamaya gelen belediye işçilerinin çalılar altında cesedi farketmesi ile ortaya çıktı. Geçen dönem Demetevler mahallesinin muhtarlığını yapan, işçi emeklisi Mehmet Çiçek, çarşamba günü evden elektrik faturası ödemek üzere ayrıldı.

Mahalledeki kahvede arkadaşları ile kağıt oynayan Çiçek’ten 3 gündür haber alınamıyordu. 16 V 7370 plakalı Renault 9 otomobili ve cep telefonu da kayıp olan 1 çocuk babası Mehmet Çiçek’in cesedi parkta bulundu. Cesedin yanında, kullanılmış yağ bidonunun içinde benzin ve çakmak bulunması dikkat çekti.

Jandarma yetkilileri, şahsın başka bir yerde öldürüldükten sonra cesedin yakılmak üzere doğa parkına getirilmiş olması ihtimali üzerinde duruyor.


Jandarma olayla alakalı olarak Mehmet Çiçek’in en son birlikte olduğu kahvehanedeki arkadaşları ve ailesinin ifadesini aldı. Halen kayıp olan 16 V 7370 plakalı otomobil ile cep telefonu da araştırılıyor. Oğlu Cengiz Çiçek ise babasının hiç kimse ile husumeti bulunmadığını söyledi. Elektrik faturasının da henüz ödenmemiş olması dikkat çekti. Savcılık olayla alakalı tahkikat başlattı.

iha-bursa
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2004 Cumartesi 17:13:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?