19
Mayıs
2024
Pazar
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Bursa:Başkan 5 çayına size de gelebilir

Hacivat Mahallesi’nde emekli memur Nail Sayami’nin evini ziyaret eden Keskin, "Mega projelerimiz var. Deprem depoları, hanımlara lokaller açacağız. Çınar, Yiğitler, Şükraniye ve Şirinevler olmak üzere 6 tane okulun yapımına başlayacağız.

Kaplıkaya deresi üzerinde büyük bir projemiz var. 17 Ağustos’ta Teyyare Kültür Merkezi’nde İnşaat Mühendisleri Odası ile yapacağımız protokol törenine hepinizi bekliyorum. Yıldırım’da evleri tek tek dolaşacağız" dedi.


Vatandaşların özellikle doğalgazın ne zaman geleceğini sormaları üzerine Keskin, "Arkadaşlarımız 5 yıl dedi. Ben 2 yılda gelecek diyorum" diye konuştu.
Keskin, seçimlerde Yıldırım’da her iki kişiden birinin kendisine oy verdiğini, en yakın rakibine 71 bin oy fark attığını hatırlatırken, meclis üyelerinin tamamına yakınının Ak Parti’li olmasının hizmetlerin daha hızlı ve rahat bir şekilde yürümesine imkan sağladığını söyledi.


Kurdukları Ak masalara müracat edenlerin işinin 15 dakika içinde hallolacağını anlatan Keskin, şunları söyledi. "24 saat vatandaşımıza kapımız açık. Her cumartesi mahallelerimizi gezip, pazartesi günleri müdürler toplantısında bir çalışma takvimi oluşturuyoruz. Ayrıca 444 16 02 Alo Sağlık Hattı ile de halkımızın ayağına gezici sağlık aracımızla hizmet götürüyoruz. Vatandaşların evlerine gidiyoruz. Sabah kahvaltılarına ve akşam çaylarına gidiyoruz. Halkımızla iç içe oluyoruz".
En kısa zamanda Yıldırım’ın meselelerini çözeceklerini ifade eden Keskin, ev halkına çeşitli hediyeler verdi. Keskin, ziyaret sonrası sokakta ayak üstü diğer vatandaşları da dinledi.

BURSA (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2004 Salı 10:57:13
Güncelleme :10 Ağustos 2004 Salı 11:01:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?