27
Mayıs
2024
Pazertesi
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Emniyette tasarruf

Bursa'da Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Nehir Projesi kapsamında hazırlanan suçlu sevk minibüsü hizmete girdi. Proje kapsamında 4 polis merkezi ve asayiş bürosundaki şüpheliler, tek ekip ve araçla adliye ve cezaevine sevk edilecek.

İçi ve dışı kamerayla izlenen minibüs sayesinde yakıt, zaman ve emekten tasarruf sağlanması amaçlanıyor. Minibüsün son teknoloji malzemelerle dizayn edildiği belirtilirken, uygulamanın bütün ilçelere yayılması hedefleniyor. Projenin büyük bölümü gerçekleştiren Osmangazi İlçe Emniyet Müdürü Arif Bozdemir, törende yaptığı konuşmada, "Nehir Projesi 10 aydır uygulanmaktadır. 4 polis merkezindeki suçluların tek bir araçla adliyeye sevk edilmesi, tutuklanan suçluların ise cezaevine götürülmesini kapsamaktadır" dedi.

"SUÇLULAR TEK ARAÇLA SEVK EDİLECEK, POLİS BÖLGESİNDE KALACAK"
Bu çalışmanın amacının zaman, yakıt ve emekten tasarruf olduğunun altını çizen Bozdemir, "Böylelikle polis merkezi ekiplerimiz bölgelerinde kalarak olaylara zamanında müdahale edecek ve suçun oluşmasını engelleyecektir. Proje kapsamında suçlular Asayiş Büro Amirliği'nde toplanacaktır" dedi.
Konuşmalarından ardından IVECO yetkilileri Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Cemal Çalışkan ve Arif Bozdemir'e plaket verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2009 Çarşamba 11:57:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?