24
Mayıs
2024
Cuma
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Hasta yakınlarına 5 yıldızlı hizmet

HASTA YAKINLARINA 5 YILDIZLI HİZMET

Yıldırım Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek gösterilen projelerinden hastaneler bölgesindeki hasta yakınları oteli inşaatı bitme aşamasına geldi. Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Diş Hastanesi'nin hemen yanıbaşında belediyenin kasasından para çıkmadan yaptırılan hasta yakınları oteli, makul fiyatla barınma ve yemek hizmeti verecek.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediyenin kasasından para çıkmadan akılcı projeler kapsamında gerçekleştirdikleri hasta yakınları otelinin önümüzdeki ay açılacağını belirterek, "Belediyenin salt bütçesiyle bir çok hizmeti yapmak mümkün değil. Mimar Sinan Mahallesi'ndeki hastaneler bölgesinde bir arsamız vardı, hemen yanıbaşındaki hazineye ait arsayı da satın alıp birleştirdik. Yap işlet devret modeliyle hasta yakınlarının tesisini oluşturduk" dedi.

Zaman zaman hastaları ziyaret ettiğinde yakınlarının duvar diplerinde kıvrılıp kaldığını görüp üzüldüğünü anlatan Başkan Özgen Keskin, "Kat karşılığı hasta yakınları tesisini inşa ettik. 3 kat belediyeye ait. Burada yemek, içmek ve barınma grupları var. Sembolik rakamlarla belediye personeli tarafından çalıştırılacak. Örnek bir proje olacağını düşünüyorum. Bizim verdiğimiz süre henüz bitmedi. Ancak önümüzdeki ay hizmete almayı düşünüyoruz. Maliyetine hizmet vereceğiz. Belki gecelik 10 liraya barınma, 1-2 liraya da yemek hizmeti vereceğiz. Belediyemizin aşçıları ve hizmetlileri var. Onları burada istihdam edeceğiz. Burada otelcilik hizmetini hasta yakınlarına sunacağız" diye konuştu.

HASTA YAKINLARINA 5 YILDIZLI HİZMET
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 10:49:01
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 17:46:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?