30
Mayıs
2024
Perşembe
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Hurda farelerine suçüstü

HURDA FARELERİNE SUÇÜSTÜ

Bursa merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde iş yerlerine girerek hurda hırsızlığı yaptıkları iddia edilen 4 kişi ve çalıntı malzemeleri satın alan 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın merkez Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde iş yerlerine girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen M.A., F.Ö., M.T. ve M.Ç. ile çalıntı malzemeleri alan hurdacı C.A. ile oğlu A.A. Bursa Emniyet Müdürlüğü Osmangazi İlçe Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri tarafından takibe alındı alındı. Araştırmayı genişleten dedektifler, 4 kişinin hurdacıya bol miktarda bakır, makine malzemeleri ve demir getirdiğini tespit etti. Ekipler, zanlıları bir süre takip ettikten sonra operasyon için düğmeye bastı. M.A., F.Ö., M.T.ve M.Ç., Yıldırım ilçesinde girdikleri bir dükkanda kıskıvrak yakalandı.

Zanlılarının 7 ayrı hırsızlık olayından sabıkası olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlılardan M.A.'nın, hurdacı olan C.A.'nın yeğeni olduğu belirlendi. Operasyonda, hurdacı baba-oğul da polis aracına bindirilerek adliyeye sevk edildi. Zanlıların, çeşitli iş yerlerinden yaklaşık 120 bin TL değerinde malzeme çaldıkları ortaya çıktı.

Zanlılardan F.Ö., M.A., M.Ç. ve M.T. tutuklanırken, C.A. ile A.A. serbest bırakıldı.

HURDA FARELERİNE SUÇÜSTÜ
HURDA FARELERİNE SUÇÜSTÜ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 10:43:00
Güncelleme :28 Nisan 2011 Perşembe 18:01:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?