18
Mayıs
2024
Cumartesi
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

İftarda 'Mehter' coşkusu!

YILDIRIM'DA İFTAR SONRASI MEHTER COŞKUSU

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Uludağ Mehter Takımı'nın gösterisi büyük beğeni topladı. Mürşit Kavurmacı'nın tasavvuf müziği konseri ise kulakların pasını sildi.

Ahmet Taner Kışlalı Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Necmi Akosman, belediye başkan yardımcıları, AK Partili yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Gece Süleyman ve Enver Şov'un stand-up gösterisi ile başlarken, Uludağ Mehter Takımı izleyenleri büyüledi. Yaklaşık yarım saat sahnede kalan mehter takımı dinleyenlerden büyük alkış topladı. Yıldırımlı vatandaşlar mehter takımının söylediği cenk marşlarına eşlit etmeyi ihmal etmedi.

Mürşit Kavurmacı ise mehter takımının ardından konser verdi

"RAMAZAN AYI, DAYANIŞMANIN DORUKLARA ÇIKTIĞI BİR AN"

Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Özgen Keskin, "Bizden önce burada bu meydan varmıydı? Ramazan ayı bu coşkuyla kutlanıyormuydu? Ramazan 11 ayın sultanı, gönlümüzü bereketlerle, feyizlerle dolduran, paylaşmanın, dayanışmanın doruklara çıktığı bir ay. Ramazan ayı ona yakışır bir şekilde kutlanmalı. Bizler bir yandan sabaha kadar, sahura kadar çalışarak Başbakanımızı örnek alırken, bir yandan hizmetlerimizi gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Birileri çıkıyorlar "ihale alamadı" diye, "çıkarlarına hizmet edilmedi" diye manşetlerle iftira atabiliyor. Atsınlar, yapsınlar şu mübarek Ramazan ayında onlar kendi kazdıkları kuyuda çarpılacaklardır. Sizler bizimle olduğunuz sürece enerjimiz devam edecek ve Yıldırım istenen düzeye ulaşacaktır" dedi.

YILDIRIM'DA İFTAR SONRASI MEHTER COŞKUSU
YILDIRIM'DA İFTAR SONRASI MEHTER COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 10:54:01
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 12:09:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?