18
Mayıs
2024
Cumartesi
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

'Kesme şeker' kavgası kanlı bitti

Bursa'da bir restoranda kesme şeker yüzünden tartışan 2 kişi, restoran çıkışında tanımadıkları şahıslar tarafından bıçakla yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saatlerinde Yıldırım ilçesi Prof. Tezok Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre M.Ş. (22) ve Y.P. (22) bir restoranda alkol almaya başladı. Y.P. cebinden çıkardığı kesme şekeri arkadaşına göstererek, "Ağzımız tatlansın" dedi. Bunun üzerine 2 şahıs arasında tartışma çıktı.

Münakaşa araya girenlerin müdahalesiyle büyümeden yatıştırılırken, şahıslar evlerine gitti. Evden çıkarak tekrar restoran önüne dönen şahıslar, tanımadıkları başka bir grup ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine zanlılar M.Ş. ve Y.P.'yi bacaklarından bıçakla yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan 2 şahıs, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Zanlıların 2 şahsı, "Bize kesme şeker gösterdin. Çocuk muyuz biz?" diyerek yaraladıkları öğrenildi. Zanlılar F.K. (21), C.S. (21) ve K.Ö. (32) Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 18:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?