23
Mayıs
2024
Perşembe
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Magandalar döner bıçağıyla saldırdı

Bursa’da aşırı alkollü 3 şehir magandası, yoldan geçen bir kişiye, kendilerine selam verdiği için döner bıçaklarıyla saldırdı.

Olay, gece saat 00:30 sıralarında, Bursa’nın Merkez Yıldırım İlçesi’ne bağlı Anadolu Mahallesi Doğu Garajı arkasındaki parkta meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, isimlerinin Ümit Bayram (40) ve Mustafa Orhan (41) olduğu tespit edilen 2 kişi, kimliği belirlenemeyen bir arkadaşları ile birlikte parkta alkol aldıkları sırada, yanlarından geçmekte olan buzdolabı tamircisi Salim Arslan’ın (41), kendilerine selam verdiği için yolunu kesip ellerinde bulunan döner bıçaklarıyla saldırdı.

Alkollü şehir magandalarından canını kurtarmak için garaj içerisine kaçan Arslan, yüzünden ve bacağından aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, döner bıçaklı 2 şahsı etkisiz hale getirip gözaltına alırken, kimliği belirsiz bir kişide olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Kanlar içerisinde yere yığılan Salim Arslan, ambulansla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İsimlerinin Ümit Bayram ve Mustafa Orhan olduğu tespit edilen şehir magandaları, karakol çıkışı kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarına saldırdı.

Polis tarafından yakalanan 2 şahsın, çeşitli suçlardan sabıkalı olduğu ortaya çıktı. Şahıslar, karakolda verdikleri ifadelerinde, Salim Arslan’ı yoldan geçmekte olan bir bayana laf attığı için bıçakladıklarını ileri sürdüler. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, kimliği belirsiz şahsın peşine düştü.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mart 2005 Cuma 13:43:07
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 13:53:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?