19
Mayıs
2024
Pazar
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Masa tenisi takımı 1. ligde

Yıldırım Belediyespor Güreş Takımı'nın ardından, büyük bayanlar masa tenisi takımı da 1. lige yükseldi.


Yıldırım Belediyespor takımları başarıya doymuyor. Sporun hemen hemen her branşında birçok başarıya imza atan Yıldırım Belediyespor sporcuları, son olarak büyük bayanlar masa tenisinde 1. lige yükselerek ilçenin gururu oldu. Yıldırım Belediyespor bayan masa tenisi takımı, geçtiğimiz hafta sonu Bursa’da yapılan Masa Tenisi 2. Lig müsabakalarında 7 farklı kulübün sporcularını mağlup ederek, 42 puan toplayıp 1. lige yükselmeye hak kazandı. Yıldırım Belediyespor Kulübü sporcularını tebrik eden Başkan Özgen Keskin, sportif başarıların her geçen gün arttığını belirterek, "Yıldırım Belediyesi olarak her zaman sporcu dostu olduk. Yıldırım’da yaptığımız sportif faaliyetlerle ilçemize sporu sevdirdik. Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda aldığımız derecelerle Bursa’nın gururu olduk.

Güreş dalında 1. ligde aldığımız başarılara, bundan sonra büyükler masa tenisinde aldığımız başarılar eklenecek. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Bursa ilinde yetişen ve kadrosunda milli sporcuları barındıran bayanlar masa tenisi oyuncuları, Canan Bastık, Mine Aşçıgil, Embiye Kahraman, Emine Görsev, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’e desteklerinden ötürü teşekkür ederek, başarılarını tüm ilçeye armağan ettiklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 14:14:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?