24
Mayıs
2024
Cuma
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Mısır heyeti Yıldırım'ı gezdi

MISIR’DAN YILDIRIM'A ZİYARET

Mısır başkenti Kahire’de bulunan Uluslararası Selahaddin Türk Okulu'nun idareci ve öğretmenleri, Yıldırım Belediyesi’ni ziyaret etti.

Mısırlı öğretmen ve idareciler, Türk kültürünü tanımak öğrencilerine tanıtmak için geldikleri Türkiye’de önce İstanbul’u, sonra da Bursa’yı gezdi. Mısır heyeti, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’i de ziyaret etti. Uluslararası Selahaddin Türk Okulu Müdürü Şevket Şimşek, Türkiye gezilerinin çok yararlı geçtiğini, özellikle Bursa’da gezip gördükleri yerleri Mısırlı öğretmenlerin çok beğendiklerini söyledi.

Keskin, Mısırlı öğretmenlerle sohbet ederek, Yıldırım Belediyesi’ni gezdirdirip, Sevgi Marketi tanıttı. Başkan Keskin, ziyaretlerinden ötürü Mısırlı öğretmenlere teşekkür ederek, “Yıldırım Belediyesi olarak eğitim konusunda pek çok hamle yaptık, 19 okul 1 üniversite arsası ürettik, verdiğimiz burs ve kurslarla onlarca öğrenciye destek olduk. Öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunarak velilerimize bir nebze olsun destek olduk. Ayrıca yıl içinde açacağımız Çocuk Eğitim ve Bilim Merkezi ile öğrencilerimize görerek öğrenme imkanı sunacağız” diye konuştu.

MISIR’DAN YILDIRIM'A ZİYARET
MISIR’DAN YILDIRIM'A ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 17:03:05
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 23:46:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?