18
Mayıs
2024
Cumartesi
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Muhtarlar Başkan'a plaket verdi...

Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i ziyaret ederek teşekkür plaketi verdi.

Bursa’nın merkez Yıldırım İlçesi’nin muhtarları, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’e teşekkür plaketi verdi. Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Şener, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i ziyaret etti. Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Şener, ilçelerinin yıllardır ihmal edildiğini belirterek, "Yıldırım, belediye olalı bu kadar hızlı bir hizmet görmedi.

Yüksek İhtisas kavşağı, 4 aylık bir sürede hizmete girdi. BursaRay’ın B etabının da tamamlanmasıyla ilçemizin trafik sorunu büyük ölçüde çözülecek. Büyükşehir ve Yıldırım belediyelerinin 4 yıllık görev süreleri içinde ilçemizin diğer sorunlarına da çözüm üreteceğine yürekten inanıyoruz" dedi.

 Bu arada ameliyat olan Başkan Şahin’e geçmiş olsun dileklerini de ileten Şener, "Koltuk değnekleriyle görevinin başında olan Başkan Şahin’in, bu örnek davranışı bizlerin övünç kaynağı oldu" diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de, yapacakları hizmetlerle Bursa’ya sınıf atlatacaklarını söyledi. Şahin, Bursaray B Etabı ve Acemler Köprülü kavşağının kazı çalışmalarının başladığını ifade ederek, Orhaneli kavşağında da inşaatın en kısa sürede başlayacağını dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2005 Perşembe 14:30:57
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 13:54:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?