26
Mayıs
2024
Pazar
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Yıldırım, kalitesini yükseltti

YILDIRIM, KALİTE BELGESİNİ YÜKSELTTİ

Bursa'da, yaptığı fiziki ve sosyal projelerle birçok ödüle layık görülen Yıldırım Belediyesi, TSE ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi'nin son versiyonunu almaya hak kazandı.

Sürekli gelişim ve en iyi hizmet kalitesi felsefesiyle hareket eden Yıldırım Belediyesi, TSE ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesini 3 yıl boyunca kullanım hakkına sahip oldu. Her yıl yapılan rutin incelemelerle denetlenecek olan Yıldırım Belediyesi, sürekli hizmet ve gelişmeye yönelik yönetim anlayışı ile kalite bayrağını dalgalandırmaya devam edecek.

'Ben Yok Biz Varız' anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, kaliteyi arttırmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Keskin, "2006 yılından bu yana dalgalandırdığımız TSE kalite belgemiz, Yıldırım Belediyesi'nin hizmet anlayışının en önemlisi simgesidir. Daima kendini geliştiren ve ilçeyi daha ileriye taşıyan bir yönetişim anlayışında olan belediyemiz, bu sene geçirdiği denetimlerle kalite belgesini yenileyerek, TSE ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'nin son versiyonunu almaya hak kazandı Bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrasında da kaliteli hizmetin kapılarını Yıldırımlılara açmaya devam edeceğiz" dedi.

YILDIRIM, KALİTE BELGESİNİ YÜKSELTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2009 Salı 10:46:05
Güncelleme :10 Kasım 2009 Salı 16:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?