17
Mayıs
2024
Cuma
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Yıldırım temizlikte örnek olacak

Bursa’nın merkez Yıldırım Belediyesi, ilçede çöplerin toplanması, taşınması ve sokakların süpürülmesi ile ilgili yaşanan çeşitli sorunları halkın katılımı ile çözmeyi hedefliyor.
Yıldırım Belediyesi Adile Naşit Tiyatro Salonu’nda düzenlenen muhtar, vatandaş ve yüklenici firma olan GİNTEM, ORTEM ile Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirilen seminere, Yıldırım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Kayın konuşmacı olarak katıldı. Hizmet seviyesini daha yukarıya çıkartmak, karşılaşılan sorunları çözmek ve ekip ruhu oluşturmanın büyük önem taşıdığını belirten Kayın, idare yüklenici firma ve vatandaş üçgeninin çok iyi kurulması gerektiğini vurguladı. Vatandaşın çöpleri zamanında çıkartmaması nedeniyle topal bir yapının ortaya çıktığını belirten Kayın, çalışma düzeni hakkında bilgi verdi.
Yıldırım İlçesi’nde temizlik ile ilgili yaşanan sorunların en aza indirilmesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, "Biz, şeffaf belediyecilik anlayışı ile hareket ediyoruz. Sadece temizlikle ilgili değil diğer sorunlarla ilgili olarak olayları kamufle etmek yerine elbirliği ile mükemmeli yakalamak taraftarıyız" dedi.
Keskin, belediye ve firmalar için önemli olanın her ne şekilde olursa müşteri memnuniyeti olması gerektiğini ifade ederek, kentlerdeki uygarlıkta temizliğin büyük etken olduğuna dikkat çekti. Halkında katılımı ile her türlü belediye hizmetinde beyin fırtınası yaratarak sorunları çözmek taraftarı olduklarını kaydeden Keskin, "Bu kent hepimizin. Kentlilik bilinci birlikte hareketten geçiyor. Mükemmeli yakalayabilmek için şeffaf anlayışı ilke edinmeliyiz" diye konuştu.
Keskin, vatandaşların temizlik ve çöplerin çıkarılması ve toplanması günleri ile ilgili daha duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.
Seminerde vatandaşlar, yaşadıkları sorunları anlatarak ortak bir şekilde çözüm önerileri üretildi.
BURSA - İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2004 Cuma 23:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?