18
Mayıs
2024
Cumartesi
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Yıldırım'da kira cinayeti

Bursa’da ev sahibi ile kiracı arasındaki, kira, su ve elektrik faturalarının ödenmemesi yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi Ortabağlar Mahallesi Varlık Sokak’ta sabah saatlerinde meydana gelen olayda, 63 yaşındaki Mustafa Ekedil, kiracısı olan Saffet Verim (65) ve oğlu Ekrem Verim’in (25) kaldığı alt kattaki daireye geldi.

 3 yıldır kira borcunu düzenli olarak ödemediği, elektrik ve su faturalarını yatırmadığı gerekçesiyle kiracısının çıkmasını isteyen Mustafa Ekedil, tartışma sonucu Ekrem Verim tarafından göğsünden bıçaklandı.

Yaşlı adam olay yerinde hayatını kaybederken, bir konfeksiyon atölyesinde çalışan Ekrem Verim, Ertuğrulgazi Polis Merkezi’ne teslim oldu. Zanlı Ekrem Verim’in, "Kapımıza dayandı, babama hakaret edince dayanamadım" dediği öğrenildi.

Öte yandan 3 çocuk babası Mustafa Ekedil’in eşi olayı duyunca şok geçirdi. Yakınları, "8 yıldır kiracımızdı, 3 yıldır kirayı düzenli ödemiyordu. Su ve elektrik faturaları da ödenmiyordu. Bu sebeple çıkmasını istedik" dediler. Cumhuriyet Savcılığı konuyla ilgili soruşturma başlatırken, maktulün cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Yıldırım-İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 13:01:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?