18
Mayıs
2024
Cumartesi
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

Yıldırımda temeller atıldı

Yıldırım Belediyesi’nin Şirinevler’e yaptıracağı mahalle konağı, spor alanı ve üst geçidin temeli törenle atıldı.

Temel atma törenine AKP Grup Başkan Vekili Faruk Çelik, AKP Bursa milletvekilleri Sedat Kızılcıklı ve Mehmet Emin Tutan ile Vali Oğuz Kağan Köksal ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, törende yaptığı konuşmada, ilçe halkının dilek ve şikayetlerini asgariye indirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti.


Yıldırım’daki sosyal donatı alanlarını artırmak için Şirinevler Mahallesi’nde üç büyük projeyi birden başlattıklarını anlatan Keskin, "Kaba inşaatı biten mahalle konağının tamamlanmasıyla belediye vatandaşa daha yakın olacak. Spor alanından 7’den 70’e herkes yararlanacak. Ankara Yolu’ndan Şirinevler geçişine yapılacak üst geçitle de trafik kazaları önlenmiş olacak" dedi.
Keskin, 3 ay içinde tamamlanması planlanan mahalle konağının 325 metrekare kapalı alana sahip olduğunu ve içinde deprem deposu, tahsilat bürosu, muhtarlık, sağlık ünitesi, kütüphane ve çocuk hobi odasının bulunacağını kaydetti. Keskin, mahalle konağının 128 milyar liraya mal olacağını bildirdi.

Grup Başkan Vekili Faruk Çelik ise, vatandaşları kaçak bina yapmamaları konusunda uyardı.

yıldırım
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2004 Cumartesi 11:41:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?