18
Mayıs
2024
Cumartesi
YILDIRIM - BURSA
Belediye Sayfaları
Köy Sayfaları

YISİAD'dan Vali Köksal'a plaket

Yıldırım Sanayici ve İşadamları Derneği (YISİAD), "Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası"ndaki başarısından dolayı Vali Oğuz Kağan Köksal’a plaket verdi.

YISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kurban Yolcu ile Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Köksal’ı ziyaret etti. Derneğin kuruluş gayesini ve yaptıkları çalışmaları anlatan YISİAD Başkanı Yolcu, hedeflerinin Yıldırım’ın planlı bir şekilde gelişmesini sağlamak olduğunu ifade etti.

Derneğin Genel Kurulu’nun geçtiğimiz günlerde yapıldığını ve yeni yönetimin göreve başladığını söyleyen Yolcu, Vali Köksal’ın geldiği günden bu yana yaptığı başarılı çalışmalarla Bursa halkının sevgisini kazandığını, son olarak "Eğitime Yüzde Yüz Destek Kampanyası"nda üstün bir performans sergilediğini kaydetti. Yolcu, "Biz de şükran duygularımızı ifade etmek için kendisine bir plaket vermeyi kararlaştırdık. İnanıyoruz ki sayın valimizin gayretli çalışmaları ile Bursa daha çok şey kazanacak" dedi.

Plaket dolayısıyla YISİAD yönetimine teşekkür eden Köksal, sayıları gün geçtikçe artan sivil toplum kuruluşlarının Türkiye’nin iyi yolda olduğunun göstergesi olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2005 Çarşamba 17:01:21
Güncelleme :27 Nisan 2005 Çarşamba 17:04:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
seyid bakır IP: 88.226.147.xxx Tarih : 8.07.2006 14:23:34
YİSİAD'ın eğitime vermiş olduğu desteği ve eğitim için efor sarfeden kamu kurum ve kuruluşlarını ödüllendirmesi takdire şayandır.Kendilerini tebrik ediyorum..