5
Mayıs
2024
Pazar
AYVACIK - ÇANAKKALE
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Assos Eden Beach Hotel (Assos)

22 Standart Room ve 22 Business Room olmak üzere toplam 44 oda 110 kişi kapasiteli olan otelimizin odalarında;
TV, Minibar, Saç Kurutma Makinası, Split Air Condition (Klima-Isıtma), Balkon bulunmaktadır. 
Assos Eden Beach Hotel derslik düzende 50 ve tiyatro düzeninde 75 kişi kapasiteli bir toplantı salonuna sahip olup özellikle motivasyon ve yönetici toplantıları olmak üzere küçük çaplı toplantılarınız için ideal bir ortam sunmaktadır. 
Otelimizin Mavi Bayrak ödüllü plajında bol bol güneşlenilip denizde yüzülebileceği gibi arzu edenler için açık yüzme havuzu ve saunası, kitap okurken ayrı bir yer arayanlar için ise küçük bir kütüphanesi bulunmaktadır.

Ayrıca yürüyüş, koşu ve kış aylarında avcılık yapılabileceği gibi ilgilenen misafirlerin resepsiyonumuzdan bilgi aldıkları takdirde Assos Eden Group Hotels bünyesindeki diğer otellerimizin plaj,deniz, havuz ve diğer aktivitelerinden yararlanabilmeleri mümkündür.
Toplantılarınızda kullanabilmeniz için perde, tepegöz, slayt, barkovizyon, ses düzeni ve flipchart tarafımızdan karşılanabilmektedir.





Standart Oda Business Oda

İlgili Kişi :
Adres1 :Kadırga Koyu Behramkale Assos/Ayvacık/Çanakkale
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 (286) 721 70 39-40
Faks :+90 (286) 721 70 54
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.