19
Mayıs
2024
Pazar
AYVACIK - ÇANAKKALE

AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çanakkale İl Başkanlığı'nın düzenlediği 17. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde yapıldı.
 
Motel Gültur'da düzenlenen toplantıya, partinin il, ilçe ve belde başkanlarının yanı sıra belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve milletvekilleri katıldı. Divan başkanlığını AK Parti Bölge sorumlusu Kütahya Milletvekili Abdullah Cantimur'un yaptığı toplantıda, ilk söz alan Küçükkuyu Belde Başkanı Salih Kocapınar, bu toplantının beldelerinde yapılmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Ardından bir konuşma yapan AK Parti Çanakkale İl Başkanı Haluk Çihat Temiz, toplantının amacı hakkında bilgi vererek, Türkiye'de ve dünyada gelişen güncel olayları değerlendirdi.
 
AK Parti Küçükkuyu Belde teşkilatının organize ettiği toplantıda söz alan Çanakkale Milletvekili İbrahim Köşdere ise 4 Kasım 2007 tarihinde yapılacak olan genel seçimlere hazırlandıklarını ifade ederek, "AK Parti kartopu gibi büyüyen bir partidir. Seçim döneminde partililerin AK Parti hükümetini ve çalışmalarını halka en iyi şekilde anlatmalarını istiyorum" dedi.
 
Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş ise AK Parti iktidarında Çanakkale ve ilçelerine 4 sene içinde neler yapıldığını örneklerle anlattı. Toplantı, Mehmet Daniş'in konuşmasından sonra basına kapalı olarak devam etti.
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2006 Pazartesi 22:00:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?