23
Mayıs
2024
Perşembe
AYVACIK - ÇANAKKALE

Başkan icraatlarını anlattı

Ayvacık'a bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı Yusuf Aksoy, bir yılda yaptığı icraatı halka anlattı. Beldedeki bir kahvede yapılan toplantıya vatandaşlar ilgi gösterdi.

Ak Parti yöneticileri ve meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yusuf Aksoy, bir yıllık süre içinde bir çok sorunu meseleyi hallettiklerin belirterek, "Artık sıra su ve alt yapıya geldi. Her belediye gibi Küçükkuyu Belediyesi’nin de bir miktar borcu var. Bu borçları ödemek için ilgili kuruluşlarla ödeme takvimi çıkardık. Her ay sadece personele toplam 85 milyar ödeme yapıyoruz. Buna karşılık İller Bankası’ndan alınan para 30 milyar civarında. Bu açığı kapatmak için yeni kaynaklar bulmalıyız" dedi.

Aksoy, bir yılda garajdaki bütüm araçlar bakıma alınıp onardıklarını, yol süpürme aracı, ULV cihazı, ağaç kesme makinesi alındığını, üçüncü vidanjörün ise kısa süre içinde hizmete başlayacağını söyledi. 11 tonluk yeni çöp aracı ve kepçe alındığını, bilgisayar sisteminin yenilendiğini kaydeden Aksoy, çocuk bahçeleri yaptıklarını, birçok yola parke taş döşediklerini, telsiz sistemi kurduklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2005 Cuma 14:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?