19
Mayıs
2024
Pazar
AYVACIK - ÇANAKKALE

Ç.Kale-Ayvacık: Küçükkuyu Belediye Başkanı'nın derdi hurdaya dönen araçlar

Çanakkale’nin Ayvacık İlçesi’ne bağlı Küçükkuyu Beldesi’nin yeni Belediye Başkanı Yusuf Aksoy, belediye garajında bulunan araçların adeta hurdaya döndüğünü söyledi.

İtfaiye aracının 1968 model olduğunu belirten Aksoy, "Bu araçla verim almak imkansız gibi. Göreve çıkan her araç bir müddet sonra arıza yapıp bakıma alınıyor. Çoğu 20 yaşını geçen araçlar adeta hurdaya dönmüş. Bu da belediye bütçesine büyük bir yük getiriyor. Biz makam otosu dahil bazı araçları satarak yeni hizmet araçları alacağız" dedi.

Çevre ilçelerin araç yardımı olmasa beldenin temizliğini yapamacaklarını anlatan Aksoy, bütün bu zorluklara rağmen halkla el ele vererek Küçükkuyu’yu temiz tutmaya çalıştıklarını ifade etti.

ÇANAKKALE-(İHA)
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2004 Pazartesi 12:52:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEDRETTİN DURAK IP: 88.227.39.xxx Tarih : 8.01.2009 23:21:32

SELAMUN ALEYKUM BEN SAYIN BAŞKANIMIZDAN BİR RİCAM VAR BEN Ç.KALEDE İŞ BULMAK VAN DAN ÇIKMAK İSTİYORUM YAŞIM 28 İLK OKUL MEZUNUYUM BELEDİYEDE NE İŞ OLURSA YAPARIM ŞÖFÖRLÜYÜM DE VAR TAMİRCİLİYİM DE YEMİN LE SÖYLÜYORUM Ç.KALEYE HAYRANIM YETERKİ ORDA KALICAK YER VE İŞ OLSUN NE OLURSA YAPARIM SAYGILARIMLA SEDRETTİN DURAK İNŞALLAH BU ÇAGRIM DUYULUR VE VAN,DAN KURTULURUM ARZEDERİM