19
Mayıs
2024
Pazar
AYVACIK - ÇANAKKALE

Çanakkale-Ayvacık: AKP'de istifalar başladı

Çanakkale Ayvacık AK Parti Teşkilatı’nda, ilçe yönetiminde bulunan 15 kişi ile gençlik kollarından 8 kişi, İlçe Başkanı Hasan Uysal’ın toplumla barışık olmadığını iddia ederek görevlerinden istifa etti.

Dilekçelerini noter kanalı ile il yönetimine gönderen partililer, alınan kararlarda kendi görüşlerine değer verilmediği için istifa etmek zorunda kaldıklarını açıkladı. İstifa eden partililer, çok sayıda üyenin de istifa etmeye hazırlandığını ileri sürdü.

İlçe Başkanı Uysal ise gençlik kollarını kendisinin görevden aldığını iddia ederek, "Gençlik kollarında bulunan 8 kişi görevlerinden istifa etmediler, ben onları görevden aldım" dedi.
AK Parti Çanakkale İl Başkanı Reyhan Demirtaş da, bazı kişilerin rant için ellerinden gelen çabayı gösterdiğini belirterek, "İstifa dilekçeleri halen elime ulaşmadı. Ancak şunu açıkça söylemek isterim ki, rant çıkarları için kimseye tölerans tanımayız. Bizim partimizin kapısı herkese açık olduğu gibi, yolu da açıktır. İstifa etmek isterlerse buyursunlar, gitsinler" diye konuştu.

ÇANAKKALE-(İHA)
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2004 Pazartesi 11:30:44
Güncelleme :3 Mayıs 2004 Pazartesi 11:32:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?