18
Mayıs
2024
Cumartesi
AYVACIK - ÇANAKKALE

İkiz damada ikiz gelin

Ayvacık'a bağlı Küçükkuyu Beldesi’nde, ikiz gençler, kendileri gibi ikiz kız kardeşlerle dünya evine girmeye hazırlanıyor.

İkizler Nefise ve Hafize Gergin, yine kendileri gibi ikiz olan Ezineli Erkan ve Ertan Uysal ile nişanlanarak, evlilik için ilk adımı attı. Aile dostları sayesinde tanışan ikizler, daha sonra Küçükkuyu’da yapılan bir törenle nişan yüzüklerini taktı.

CHP Ezine Genel Meclis Üyesi Yahya Uysal’ın ikiz çocukları Erkan ve Ertan kardeşler, sonbahara doğru düğünlerini yapıp Ezine’ye yerleşmeyi düşündüklerini belirterek, "İkiz kardeşler olarak ikizlerle evlenmeyi çok düşünmüştük. Sonunda isteğimiz oldu ve Nefise ve Hafize ile tanıştık ve anlaştık. Çok mutluyuz" dedi.

Görücü usulüyle tanıştıklarını söyleyen Küçükkuyu’lu ikizler Hafize ve Nefise kardeşler de, "Bir birimizi görüp beğendik. Düğün sonrası hep birlikte Ezine’ye yerleşmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

Hafize ve Nefise kardeşlerin babası Hüseyin Gergin’in Küçükkuyu’daki evlerinde yapılan nişan merasimine sadece aile fertleri katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2005 Salı 12:14:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?