17
Mayıs
2024
Cuma
AYVACIK - ÇANAKKALE

Küçükkuyu PTT'si banka gibi

Ayvacık İlçesi’ne bağlı Küçükkuyu Beldesi’nde Ziraat Bankası şubesinin kapanmasından sonra mağdur olan vatandaşların imdadına PTT’nin başlattığı on-line hizmet yetişti.

PTT yetkilileri, yeni başlatılan on-line sistemi ile vatandaşların birçok işleminin anında yapılabildiğini belirterek, "Bu sayede vatandaşlarımız havalelerini anında ve çok daha ucuza yapabildikleri gibi, telefon ve elektrik faturalarını da ödeyebiliyorlar. Ayrıca vatandaşlar TELSİM hattını PTT’den satın alabilecekleri gibi, Cep Load sayesinde istedikleri miktarda köntörü de yükleyebiliyorlar" dedi.

Türkcell, Telsim ve Avea gibi cep telefonu faturalarının da PTT’ye ödenebildiğini kaydeden yetkililer, "Vatandaşlarımız Yapı Kredi Bankası, Vakıflar Bankası, Garanti Bankası, Finans Bank, Citibank, Kuveyt Türk, Alternatif Bank, Dış Bank, Deniz Bank, Anadolu Finans, Koç Bank, Türkiye Ekonomi Bankası ve HSCC Bank’ın kredi kartlarının ödemelerini de yapabilecekler. İzmir ve Konya illerinin su faturalarını da buradan tahsil edebiliyoruz. Emekli Sandığı ve SSK emeklileri de maaşlarını Küçükkuyu PTT merkezinden alabilecekler" diye konuştu.

ayvacık
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2004 Cumartesi 12:33:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?