16
Mayıs
2024
Perşembe
AYVACIK - ÇANAKKALE

Örnek okul...

Çanakkale'nin Ayvacık İlçesi'ne bağlı Küçükkuyu Beldesi'ndeki ilköğretim okulu okul aile birliğinin başlattığı çalışma ile kolej havasına büründü. 

Okul aile birliği başkanı Turgay Dedeoğlu okulda yapılan çalışma ile 19 sınıfın bütün sıralarını, yazı tahtaları ve masalarının değiştirildiğini belirterek, "Yardımsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonunda okulumuz adeta kolej havasına büründü. Önümüzdeki günlerde öğrencilerimize daha yararlı olmak için her sınıfı bir bilgisayar ve bir projeksiyon makinesiyle donatacağız. Okul aile birliği olarak bu çalışmaları yapmamızdaki amacımız okulumuzda eğitim gören çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almalarını sağlamak ve hayata bakış açılarını geliştirmek" dedi. 

Sınıfların yenilenmesinde katkı sağlayan vatandaşlara teşekkür de eden Dedeoğlu, okuldan çıkan eski sıraların da ihtiyaç duyulan çevre okullara armağan edildiğini söyledi. 860 öğrencisi bulunan Küçükkuyu İlköğretim Okulu Müdürü Hidayet Yılmaz ise "Sınıflarım modern bir hale gelmesiyle öğrencilerin okula olan bağlılıkları daha da arttı. Öğrencilerimiz artık çalışmayı daha da çok seviyorlar" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2007 Çarşamba 15:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?