2
Haziran
2024
Pazar
BAYRAMİÇ - ÇANAKKALE
Belediye Sayfaları

METEM'de dans yarışması

BAYRAMİÇ METEM’DE DANS YARIŞMASI

Bayramiç Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Anadolu Teknik Lisesi’nde (METEM düzenlenen dans yarışmasında öğrenciler dereceye girmek için yeteneklerini sergiledi.

Okul Müdürü Mustafa Timoçin okulların son dönemine yaklaşılması nedeniyle öğrencilerdeki bahar sendromunu üzerlerinden atması ve ilgi alanlarının keşfedilmesi açısından böyle bir etkinlik yapmayı uygun gördüklerini belirterek, “Baharın gelişi ve öğrencilerin dönem sonuna yaklaştığı şu günlerde öğrencilerimizin motivasyonunu sağlamak, morallerini üst düzeyde tutmak amacıyla öğrencilerimizin istekleri doğrultusunda böyle bir etkinliğin uygun olacağını düşündük. Öğrencilerimiz hem yeteneklerini sergiledi, hem de böyle bir etkinlikle öğrenciler arası kaynaşmayı ve dayanışmayı sağladık” dedi.

Yapılan yarışmanın jüri üyeliklerini okul Müdürü Mustafa Timoçin, Rehber Öğretmeni Nursen Altınada, Edebiyat Öğretmeni Ferdi Yılmaz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Münevver Demirbaş yaptı. Yarışmada birinciliği Ece Cinkılıç ve Hakan Koşak, ikinciliği Pınar Başdemir, Ferit Pehlivan çifti kazanırken; üçüncülüğü Burçin Kömür, Gizem Sezer, Barış Özpek ve Nazmi Arsoy’dan oluşan gurup elde etti.

BAYRAMİÇ METEM’DE DANS YARIŞMASI
BAYRAMİÇ METEM’DE DANS YARIŞMASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 16:55:01
Güncelleme :30 Nisan 2011 Cumartesi 11:18:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?