22
Mayıs
2024
Çarşamba
BİGA - ÇANAKKALE

12 kişilik hırsızlık şebekesi çökertildi

Marmara ve Ege bölgelerinde yüzden fazla hırsızlık olayına karışan 12 kişilik şebeke, polisin yakını takibi sonunda Çanakkale'nin Biga ilçesinde yakalandı. 

İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Biga ve yöresinde hırsızlık olaylarının artış göstermesi üzerine bölgede denetimlerini sıklaştıran emniyet güçleri, hırsızlık yapan 6 kişiyi ilçede yakalamayı başardı. Şahısların yapılan sorgulamaların ardından bu hırsızlık olaylarına karışan 6 kişi daha Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yakalanarak Çanakkale'ye getirildi. Şahısların araçlarında yapılan aramalarda ise hırsızlık olaylarını gerçekleştirmede kullandıkları özel olarak hazırlanmış ekipmanlar ele geçirilirken, zanlıların bazıları da kendilerini zarar vermek istedi. Ancak emniyet kuvvetleri buna izin vermedi. 

İsimleri açıklanmayan 12 zanlının ifadeleri doğrultusunda çeşitli yerlerden çalınan 10 laptop bilgisayar ile 6 otomobil ele geçirilirken, bunların dışında çalınan mallar konusunda araştırmaların sürdüğü öğrenildi. Şebekedeki kişilerin sayısının 20'yi bulduğu, bunlarla ilgili de arama çalışmalarının devam ettiği öğrenilirken, hırsızlık olaylarına karışan 12 kişi sabah saatlerinde Çanakkale Adliyesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2007 Cuma 16:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?