22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAN - ÇANAKKALE

Çan STP'de 4. genel kurul toplantısı

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde sivil toplum örgütlerinin başkan ve temsilcileri tarafından kurulan Çan Sivil Toplum Platformu (STP)'nun aylık toplantıları devam ediyor.

Üçüncü genel kurul toplantı tutanağının sekreter Serkan Özdemir tarafından okunmasıyla başlayan Çan Sivil Toplum Platformu (STP)'nun dördüncü aylık toplantısında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Davut Tekne, ilçedeki kamyoncular kooperatiflerinin talebi olan tonajdan dolayı verilen trafik cezaları hakkında ilgili yerlere gidildiğini, jandarma ve kaymakamlık ile görüşüldüğünü, konu hakkında gerekli açıklamaların yapıldığını söyledi. Çan Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Cemali Ergin de söz alarak Yeni Çanspor adına, İkinci Başkan Mehmet Arıcı'nın talebi olan Biga'dan gelen futbolcular için ücretsiz bilet isteğini, gerekli firmalar ile görüşerek temin ettiklerini kaydetti.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Davut Tekne, Çan STP'nin üçüncü genel kurul toplantısında ele alınan meseleler üzerinde durduklarını, ramazan ayının da araya girmesinden dolayı toplantılara ara verdiklerini söyledi.

Toplantıda söz alan Yeni Çanspor Kulübü İkinci Başkanı Mehmet Arıcı, AK Parti Çanakkale Milletvekili Müjdat Kuşku ile görüştüklerini ve 2008 yılı bütçesinden Yeni Çanspor'a para çıkarıldığını ve yapılan çalışmalar sonrasında ileriye dönük olarak stadyumun kiralanabileceğini açıkladı.

Toplantı, Çan STP'nin dördüncü genel kurulunda divan başkanlığına sunulan dilek ve temennileri dikkate alınması ile sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2007 Pazartesi 12:15:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?