19
Mayıs
2024
Pazar
ÇAN - ÇANAKKALE

Çanakkale-Çan Belediyesi'nden ücretsiz şehitlik ziyareti

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Belediye Başkanlığı örnek bir davranış sergileyerek ilçede 60 yaş üstündeki kişileri otobüslerle şehitlikleri ziyarete götürüyor.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çan Belediye Başkanı Ali Sarıbaş, Çanakkale ili genelinde yaşamını sürdürüpte Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkı içindeki şehitlikleri görmeyen çok sayıda kişinin bulunduğunu belirterek, "Bizlerde belediye olarak bir karar alarak ilçemizde bulunan 7 mahelledeki 60 yaş üstündeki vatandaşlarımızı ücretsiz olarak şehitlikleri ziyarete götürmek istedik. 7 hafta sürecek olan bu etkinliğimizde her hafta bir mahalleden 60 yaş üstündeki 135’e yakın kişiyi 3 otobüsle şehitliklere ziyarete götüreceğiz. Bunun içinde ilk ziyaretimizi dün yaptık. Fatih mahallesinden 135 kişiyi şehitliklere götürerek buraları görmelerini sağladık.7 hafta boyunca bu etkinliğimiz devam edecek" dedi.

Öte yandan, şehitlikleri ilk kez gördüklerini belirten Çanlı vatandaşlar ise bu etkinlikleri düzenlemesinden dolayı Belediye Başkanı Ali Sarıbaş’a teşekkür etti.

ÇANAKKALE-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2004 Pazar 15:16:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şeyma yaşar IP: 88.251.57.xxx Tarih : 8.04.2008 17:01:59

Çan belediyesinin bu gibi güzel etkinlikleri nin devam etmesi dileğiyle...