22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAN - ÇANAKKALE

Çan'da 88 aileye et yardımı

Kızılay Çan Şubesi, vatandaşların vekalet yoluyla Kızılay'a kestirdikleri kurban etlerinden yapılan 2,5 kilogramlık kavurma paketlerini 88 aileye dağıttı. 

Türkiye Kızılay Derneği Genel Başkanlığı tarafından vatandaşların vekalet yoluyla kestirdikleri kurban etlerinden yapılan 2,5 kilogramlık 88 paket kavurmanın belirlenen vatandaşlara dağıtıldığını belirten Kızılay Çan Şubesi Başkanı Ramazan Durgun, "Ülke genelinde vekalet yoluyla genel merkezimize kurban bağışında bulunan vatandaşlarımızın etleri kavurma haline getirilerek yurdumuzun en ücra köşelerine dağıtılıyor. Bu kavurma etleri, şubemiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Kavurmaları, Yaveler, Maltepe, Bilaller, Göle ve Söğütalan köylerindeki 88 vatandaşa bizzat götürürek teslim ettik" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 11:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
fahri sert IP: 125.237.207.xxx Tarih : 30.10.2007 01:53:54

bu siteyi gec buldum,, bu nedenle yorumum da gec oldu, kusura bakmayin. Yardimin gizli yapilani makbuldur.yardim yapin, allah razi olsun ama insanlari teshir etmeyin,, ayiptir gunahtir.. Yardimla reklam yapilmaz.. bu resimleri kaldirin.. eger yaptiginiz yardimi duyurmak istiyorsaniz resimsiz ve isimsiz haber olarak yazin...