18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAN - ÇANAKKALE

Güner yeniden aday

MEHMET GÜNER, ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda 10 yıldır başkanlık görevini sürdüren Mehmet Güner yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır” diyerek hazırladığı genç ve dinamik ekiple Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimine talip olduklarını belirten Başkan Mehmet Güner, “Bilgi ve birikimimizle, tecrübemizle, ilk günkü şevk ve azmimizle tekrar hizmete talibiz. SGK’yı Çan’ımıza getirmek ve üyelerimize en iyi hizmeti sunmak için yaptığımız çalışmaları esnafımız ve Çan Halkı çok iyi bilmektedir” şeklinde konuştu.

1219 üyesi bulunan Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinin 24 Ocak 2010 Pazar günü Kardelen Düğün Salonu’nda gerçekleştirileceğini de kaydeden Başkan Güner, Çan’da büyük eksiklik olarak gözüken Ramazan çadırı uygulamasını bütün engellemelere rağmen başlatıp geleneksel hale getirdiklerini de ifade ederek, “Görevde bulunduğumuz 10 yıllık süre zarfında ayrıca değişik iş kollarında faaliyet gösteren esnaflarımızı kendi iş kolları ile ilgili fuarlara götürdük ve bilgi, birikimlerinin artmasını sağladık” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2010 Cuma 10:36:01
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 18:31:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?