18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇAN - ÇANAKKALE

Kale Grubu'ndan eğitime destek

Çanakkale'nin Çan ilçesinde kurulu bulunan Kale Grubu Şirketleri Kurucusu Murahhas Azası ve Yönetim Kurulları Başkanı İbrahim Bodur, Milli Eğitim Bakanlığı'nın ülke genelinde başlattığı "Her Okula Bir Bilgisayar" kampanyasına 250 bilgisayar bağışlayarak destek verdi.

Kale Grubu Şirketleri'nin tüm kademesinde görev yapan personelin birer yevmiye vererek katkıda bulunduğu kampanya hakkında bilgi veren Kale Seramik Fabrikaları Genel Müdürü Remzi Gula, "Milli Eğitim Bakanı'mız Hüseyin Çelik önderliğinde başlanan 'Her Okula Bir Bilgisayar Kampanyası'na Kurucumuz, Murahhas Azamız ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Bodur'un direktifleriyle ilk başta Çan ve Yenice ilçelerimizdeki tüm okullarımız ile İbrahim Bodur'un adını taşıyan Çanakkale ve Balıkesir'deki okullarımız olmak üzere Eylül ayı içerisinde birer bilgisayar bağışı yapacağız. Kampanya çerçevesinde toplam 250 bilgisayar bağışı yapılacak" dedi.

Genel Müdür Gula, Mayıs ayı sonlarına doğru Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla iki fabrika temeli attıkları Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki okullara da kampanya çerçevesinde birer bilgisayar bağışı yapılacağını söyleyerek, "Kale Grubu olarak daima eğitim hizmetlerine katkıda bulunduk. Kurucumuz, Murahhas Azamız ve Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın İbrahim Bodur'un direktifleriyle bulunmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 10:05:19
Güncelleme :10 Kasım 2005 Perşembe 14:09:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Nurettin Derelli IP: 212.175.132.xxx Tarih : 2.09.2005 11:45:46
Çanakkale ili Çan İlçesinde kurulu bulunan Çanakkale Seramik Fabrikaları Genel Müdürü Sayın Gula'nın Çanakkale ili içerisinde eğitim öğretim faaliyetini sürdüren okullara yaptıkları bilgisayar bağışları ile eğitime verdikleri destekten dolayı vatandaş olarak tebrik ediyorum. bu arada bilgisayar bağışlarının devam edeceğini beyan ediyor. önlerim, Çan damadı olarak isteğim Çan ilçesinde eğitim öğretim hizmeti veren ve piyasaya ara kademe insanı yetiştiren Ticaret Lesisene hiç olmazsa bir adet bilgisayar laboratuvarını kurmalarıdır. Saygılarımla.