22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAN - ÇANAKKALE

Özürlü çocuklar yararına gösteri maçı

Çanakkale'nin Çan İlçesi'nde İbrahim Bodur Stadyumu'nda,Türkiye karması ile Çanakkale karması arasında, Çan Zihinsel Özürlüler Bakım, Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yaptırma ve Koruma Derneği yararına gösteri maçı yapıldı.

Çan Kaymakamı Ahmet Ümit, Belediye Başkanı Ali Sarıbaş, CHP Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Öz ile kısa adı Çan Öz-Kur olan Çan Zihinsel Özürlüler Bakım, Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yaptırma ve Koruma Derneği Başkanı Serap Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda sporseverin izlediği İbrahim Bodur Stadı'nda zihinsel engelli çocuklar yararına oynanan gösteri maçında, staddaki seyirciler terörü lanetleyen sloganlar attılar. Türkiye karması takımında Galatasray'dan Fevzi, Marmarisspor'dan Tevrat, Dardanelspor'dan Ercan, Fadıl ve Mustafa, Denizlispor'dan Ali Demir, Giresunspor'dan Mehmet Zengin, Konyaspor'dan Erdoğan ve Altay'dan Mehmet Şen yer aldı.

Gösteri maçı tertip komitesi başkanı ve Çanspor'un eski oyuncularından teknik direktör Ahmet Hacı Hamzaoğlu yaptığı açıklamada, bugüne kadar hep spor için mücadele ettiklerini, düzenlenen gösteri maçında bu kez zihinsel engelli çocuklar için yeşil sahaya çıktıklarını söyledi. Çanakkale karmasını ise Kaan, Serdar, Baki, Yusuf, Aşikar, Kahraman, Erdal, Burak, Emrah, İlhan ve Rasim gibi Çanakkale amatör lig takımlarındaki futbolcuların oluşturduğunu ifade eden Hacıhamzaoğlu, "Bu gösteri maçı, futbol ve sportmenliğin yanı sıra, çok önemli bir amaca hizmet etmiş oldu. Yeşil sahalarda hep mücadele için yer aldık. Bu mücadelenin zihinsel engelli çocuklarımız yararına olması bizleri ayrıca çok mutlu etti" dedi.

Maçtan önce Çan Öz-Kur Başkanı Serap Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Çanspor'un eski oyuncularından teknik direktör Ahmet Hacıhamzaoğlu ile gösteri maçına çıkan futbolculara takdirname ve plaket verildi.
iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 11:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?