22
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇAN - ÇANAKKALE

Seramik ve sünnet şöleni

Kale Grubu'nun 50. kuruluş yıldönümü kutlamaları nedeniyle Çanakkale'nin Çan ilçesinde yapılan Seramik Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, fabrika çalışanlarının ve yöre halkının çocukları sünnet ettirildi.

Sünnet törenine Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun ile Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak da katıldı.
Sünnet töreninde çocukları altın, kırtasiye çantası ve kol saatiyle ödüllendiren Kale Grubu Şirketleri Kurucusu, Murahhas Azası ve Yönetim Kurulları Başkanı Dr. İbrahim Bodur, "Sünnet ettirdiğimiz çocuklar büyüdüler, doktor, mühendis, genel müdür oldular. Bu yıl da 365 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını attı. Sünnet ettirdiğimiz çocuk sayısı, Kale Grubu şirketlerimizin bulunduğu yerlerde yapılan sünnetlerle 50. yılımızda 15 bine yaklaştı" diye konuştu.
Çan ve bölgeden 365 çocuğun sünnet ettirildiği şölene Ba

kan Coşkun ve Bakan Özak'ın yanısıra Çan Kaymakamı Ahmet Ümit, Çan Belediye Başkanı Ali Sarıbaş, Kale Grubu İcra Kurulları Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Teknik ve Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay, Kaleseramik Fabrikaları Genel Müdürü Remzi Gula ile diğer yetkililer katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2007 Cuma 03:31:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrahakyüz IP: 88.233.39.xxx Tarih : 1.09.2007 00:44:51
Sünnet şöleninde bende vardım.kardesimde sünnet oldu.İstanbulda yaşıyorum İbrahim Bodura çok tesekkürler.gercekten cok güzel bir ortamdı ve eğlence olarak çok eğlendiler.Çandaki aileme selamlar.Çandaki tüm arkadaslarla istanbuldada olsak yazısabiliriz.adresimi ekleyebilirsiniz.emrahakyuz@hotmail.com