19
Mayıs
2024
Pazar
ECEABAT - ÇANAKKALE
Belediye Sayfaları

Kayıp dalgıcın su altı tüfeği bulundu

ÇANAKKALE Küçük Kemikli Burnu Mevkii'nde 25 Ekim Pazar günü tüpsüz olarak balık avlamak için dalış yapan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 27 yaşındaki İlhan Görgülü'nün zıpkını 30 metre derinlikte bulundu.

Gelibolu Yarımadası sınırlarındaki Saros Körfezi'nde Küçük Kemikli Burnu Mevkii'ne 25 Ekim Pazar günü, arkadaşlarıyla birlikte balık avlamak için gelen ORKA Deniz Av Malzemeleri şirketinin ortağı İlhan Görgü, tüpsüz olarak dalış yaptıktan bir süre sonra kaybolmuştu. O günden bu yana Sahil Güvenlik ve Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube ekiplerinin Görgülü'nün bulunması için arama çalışması başlattı.

Dalgıç İlhan Görgü'nün kayboluşunun dördüncü gününde, arama çalışmaları sert havaya rağmen devam etti. Deniz Şubesi dalgıçları, bugün öğleden sonra Küçük Kemikli Burnu Mevkii'nde kıyıdan 300 metre açıkta ve 30 metre derinlikte bir zıpkın buldu. Arama çalışmalarına katılan İlhan Görgülü'nün arkadaşları bulunan zıpkının kaybolan dalgıca ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler bölgede yoğunlaştı. Ancak havanın kararmasıyla arama çalışmaları sona erdi. Şamandıra ile belirlenen bölgede yarın sabahın erken saatlerinden itibaren dalgıcı arama çalışmaları yeniden başlayacak.
 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 21:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?